Vi tilbyder

Vandløbebånd

Vi tilbyder vandløbebånd til din hest, og vandløbebånd er et unikt træningsredskab hvad enten din hest skal i form og tabe sig, genoptræne en skade eller holdes fit for fight. Nogle af de ting vandbåndet kan er at forbedre kondition og præstation, øge hjertefunktion og fremme muskeludvikling hos din hest og gøre den smidig, fleksibel og i balance. Vandløbebåndet bliver brugt til alle slags heste fra professionelle dressurtopheste til islændermuler.

Spabad

Vores spabad er en ideel helingsmetode til sene- og ledbåndsskader, kroniske sår, muk, benhindebetændelse, forfangenhed og meget mere. Det er både dejligt for hesten, og så kan helingstiden nedsættes med disse behandlinger. Din hest eller pony står under solen og nyder spabadet, ligesom vi ville gøre det.

Vibrationsgulv og sol

Vibrationsgulvet er en slags massagekilde til hesten, og kan bl.a. øge blodcirkulation og gennemarbejde musklerne, hvilket kan hjælpe med heling af skader. Ligeledes tilbyder vi solarium til din hest eller pony, så den kan blive varmet godt igennem i muskler og led. Alt sammen tilpasset præcis din hests behov.

Træning og genoptræning

Hvad enten din hest skal holdes i form, mens du måske er på ferie eller skal i genoptræning, er vandløbebånd og spabad den perfekte løsning. Vi tilbyder genoptræning og træning af din hest i vores gode maskiner af erfarent hestepersonale og med tæt samarbejde med dyrlæge Gitte Baunbæk. Faktisk har det vist sig, at genoptræning på vandløbebånd kan reducerer helbredelsestiden på en skade med op til 50-60%.

Tæt samarbejde med dyrlæge

Vi samarbejder tæt med hestedyrlæge Gitte Baunbæk fra Fredericia Hestepraksis, som har stor erfaring i vandtræning af heste. Gitte varetager blandt andet udarbejdelse af træningsprogrammer og assisterer på andre relevante områder omkring hestene i træning.

Længerevarende ophold

Vi tilbyder opstaldning og længerevarende ophold for heste som skal i træning og/eller genoptræning. Ønsker du bare et wellnessophold for at være ekstra sød ved din hest eller pony, så er dette selvfølgelig også muligt. Vi passer og plejer din hest som var det vores egen!

Erfarent og dygtigt personale

Midtjysk Spacenter for Heste er drevet af dygtigt, ambitiøst og erfarent hestepersonale, så vi kan altid garantere det bedste miljø for din hest. Vi har haft større hestehold siden 1996 og avler selv en del dressurheste, samtidig med vi driver det private opstaldningssted og spacenteret.

Du er med hele vejen!

Vi ved godt din hest er din bedste ven, og derfor kan det være svært, at skulle undvære den under en ophold hos os. Derfor er du selvfølgelig med hele vejen og får sms’er eller mails fra din hest, hver gang den er på vandbånd eller i spa, så du ved den har det godt og kan følge med i, hvordan det går, hvis du ikke selv kan være der 🙂

Bestil en tid til en eller flere af vores mange behandlinger allerede nu på 52 19 04 88 eller midtjyskspacenter@gmail.com